Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299.00 lei
Packeta 15.00 lei Cargus 25.00 lei FAN 25.00 lei Easybox 20.00 lei

Antioxidant Medicinal Property of Some Indian Spices and Herb Extracts

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Antioxidant Medicinal Property of Some Indian Spices and Herb Extracts Riddhi Patel
Codul Libristo: 02983402
Editura LAP Lambert Academic Publishing, aprilie 2016
Antioxidants are the compounds able to delay, retard or prevent oxidation processes. Essential oils... Descrierea completă
? points 86 b
189.01 lei -9 %
170.73 lei
În depozitul extern Expediem în 9-11 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Pohádka o Trojce Arkadij Strugackij / Carte broșată
common.buy 24.21 lei
curând
DC-3 in Civil Service Geoff Jones / Copertă tare
common.buy 114.83 lei
Barack Obama Stephen Niven / Carte broșată
common.buy 74.56 lei
Introduction to Cosmology Barbara Ryden / Carte broșată
common.buy 471.25 lei
Advances in Signal Processing and Intelligent Recognition Systems Sanghamitra Bandyopadhyay / Carte broșată
common.buy 1 196.31 lei

Antioxidants are the compounds able to delay, retard or prevent oxidation processes. Essential oils and other Plant Secondary Metabolites (PSMs) of many plants besides having a strong and pleasant aroma, possess bio-active antioxidant property. A variety of free radical scavenging antioxidants are found in dietary sources like fruits, vegetables, aromatic herbs, spices etc. Plant-based antioxidant constituents acts as radical scavengers, and helps in converting the radicals to less reactive species. The antioxidant role of aromatic principles also have medicinal effects and thus when included in regular diet, contributes to the long term health by reducing the risk of chronic and degenerative diseases and preventing cellular damage. The present research work is an effort to find the health benefits associated with the consumption of spices and herbs and their antioxidant/ antiradical role in our body. In the present investigation, antioxidant capacity of hexane extracts of total fifteen Indian aromatic herbs and spices was tested. The antioxidant activity screening for Total Phenol Content (TCP) was performed using Folin-Ciocalteau method.

Informații despre carte

Titlu complet Antioxidant Medicinal Property of Some Indian Spices and Herb Extracts
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2016
Număr pagini 52
EAN 9783659861901
Codul Libristo 02983402
Greutatea 96
Dimensiuni 150 x 220 x 3
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo