Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte JUMP*CUT Lori Coleman
Codul Libristo: 10956042
Editura Taylor & Francis Ltd, noiembrie 2016
In JumpżCut, the follow-up to the authors' acclaimed Make the Cut, leading film/TV editors and indus... Descrierea completă
? points 122 b
241 lei
șansă 50% Şanse de a obține acest titlu Când primesc cărțile?

30 de zile pentru retur bunuri

In JumpżCut, the follow-up to the authors' acclaimed Make the Cut, leading film/TV editors and industry veterans Lori Jane Coleman and Diana Friedberg offer editing techniques, insider tips, and unwritten rules that contribute to making a great production, providing both seasoned and aspiring editors alike with the tools needed to 'jump'-start the next stage of their editing careers, or to break into this challenging industry. Using a mix of practical techniques and career-focused advice, JumpżCut covers best practices in cutting dramatic motion pictures, episodic television, documentaries and reality TV, and taking into account music, sound effects, and dialogue. The book is rounded out by interviews with many leading Hollywood editors, including Alan Heim, Michael Tronick, and Mary Jo Markey, who share their years of experience and unique paths through the industry.

Informații despre carte

Titlu complet JUMP*CUT
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2016
Număr pagini 242
EAN 9781138691353
ISBN 9781138691353
Codul Libristo 10956042
Greutatea 372
Dimensiuni 228 x 154 x 18
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo